• Preberanie samotestov

          • Oznamujeme rodičom, ktorí prejavili záujem o domáce testovanie antigénovými testami, že ďalších 5 kusov si môžu vyzdvihnúť od zajtra t.j. 15. 2. 2022 od 13:00 v budove školy s dodržaním protiepidemiologických opatrení.

            Prevzatie samotestov potvrdí rodič svojím podpisom, ktorým sa zaväzuje, že samotesty budú využité za účelom diagnostiky ochorenia COVID-19 u žiaka. Za použitie samotestov je zodpovedný rodič, jeho povinnosťou je vykonanie samotestu nahlásiť škole. Rodič škole potvrdzuje len vykonanie poskytnutého samotestu, výsledok samotestu škole neodkladne oznamuje len v prípade, že bol žiak pozitívny. Samotesty je odporúčané vykonávať 2x do týždňa (pondelok a štvrtok) a pri výskyte príznakov ochorenia COVID-19.

          • ŠALIANSKY MAŤKO

          • Bola raz jedna malebná krajina - Slovensko sa zvala. V nej malé mestečko Šaľa. A tá Šaľa Šalianskeho Maťka Jozefa Cígera Hronského mala.  

            Školské kolo súťaže v prednese slovenských povestí Šaliansky Maťko sa v našej škole uskutočnilo  21. 1. 2022.

            Zúčastnilo sa na ňom spolu 9 žiakov 2. – 4. ročníka. Porota sa po neľahkom rozhodovaní dohodla na takýchto výsledkoch:

            1. miesto - Salome Genčúrová - 4. ročník

            2. miesto - Nina Mišenčíková - 3. ročník

            3. miesto - Lenka Knutová - 3. ročník

            Všetkým súťažiacim ďakujeme, víťazke blahoželáme a prajeme veľa úspechov v okresnom kole!

          • OZNAM

          • Vážení rodičia,

            školský semafor je aktualizovaný k 4. 2. 2022 z dôvodu potreby spresnenia postupov ukončovania izolácie (vrátane návratu žiakov k fyzickej aktivite po izolácii) a karantény detí a žiakov a upresnenia výnimky z karantény pre účel návštevy školy.

            Aktualizovaný školský semafor k 4.2.2022