• Turistika v prírode

          • Turistickú prechádzku spojenú s pohybom a pobytom v prírode  absolvovali všetci žiaci našej školy v pondelok 26. 6. 2023. Zvolila sa trasa, ktorú bez problémov zvládli aj najmladší žiaci. Po príchode do cieľa nechýbala odmena v podobe opekačky. Strávili sme krásne slnečné dopoludnie v prírode plné hier a zábavy.

            Mgr. M. Filipová

        • MAKSÍK celoslovenská matematická súťaž
          • MAKSÍK celoslovenská matematická súťaž

          • Aj v tomto školskom roku sa naši žiaci zúčastnili celoslovenskej matematickej súťaže  M A K S Í K. Za školský rok naši súťažiaci vyriešili kopec úloh. Poradili si s úlohami z cirkusu aj z farmy, vedeli si pomôcť v obchode aj v cestovnej kancelárii, dokonca aj pri vyučovaní špeciálnych predmetov. Najúspešnejší riešitelia dostali diplomy s titulom NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK a MÚDRY MAKSÁČIK a pekné ceny, ktoré im bude pripomínať, ako úspešne sa popasovali s netradičnými Maksíkovskými úlohami.

            Diplom s titulom NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK a vecné ceny získali žiaci

            2. ročník:  Peter Bujňák

                              Lilien Viktória Hudáková

                              Martin Palušek

            3. ročník:   Branislav Bieľak

                             Sebastián Hovanec  

            4. ročník:  Klaudia Mihaliková

                             Nina Mišenčíková

            Diplom s titulom MÚDRY MAKSÁČIK a malý darček dostali žiaci

            2. ročník: Maroš Genčúr

            3. ročník: Marko Majdák

                            Tobiáš Genčúr

            4. ročník Daniel Hovanec

            Všetkým Maksáčikom, ktorí sa svojím výkonom prebojovali k titulu NAJMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK a MÚDRY MAKSÁČIK gratulujeme a prajeme veľa úspechov v ďalších ročníkoch tejto súťaže.

            Mgr. Mária Filipová

        • Deň detí v našej škole
          • Deň detí v našej škole

          • Prvého júna 2023 sa v areáli našej školy žiaci zúčastnili športového dopoludnia. Na školskom dvore sme sa zišli o 8:00 hodine. O 8:30 sa začala spoločná opekačka s dobrotami, ktoré si doniesli žiaci so sebou. Po spoločnej desiate sa žiaci rozdelili do skupín, na stanovištiach nasledovali športové aktivity rôzneho charakteru a záťaží. Príjemné počasie sme zdolávali osviežujúcimi tekutinami. Pred obedom sme si zaspievali pesničku ,, Čo všetko k šťastiu deťom stačí...“ a vyhodnotili aktivity. Už teraz sa tešíme, čo nám prinesú ďalšie spoločné aktivity.

            Aká bola atmosféra, môžete vidieť na fotkách.

            Mgr. Stanislava Genčúrová

          • Školský výlet

          • Za celoročnú  snahu si žiaci určite zaslúžia odmenu v podobe školského výletu. Aj tento rok to nemohlo byť inak, a tak sme sa 22. mája vybrali so žiakmi do Tatranskej Lomnice.

            Tu sme navštívili interaktívnu galériu Dobrá hračka. Žiaci sa tu zahrali na požiarnikov, policajtov, kozmonautov, lekárov a automechanikov. Dievčatá sa premenili na cukrárky, lekárky a módne návrhárky. Zahrali sa na hudobníkov, archeológov a na pirátov.  V Poprade sa posilnili chutným obedom a stihli aj rýchly nákup v obchodnom centre. Popoludnie strávili v interiérovom ihrisku v Hozelci, kde sa dosýta vyšantili. Po ceste domov si ešte pochutili na osviežujúcej zmrzline.

            Domov sme sa vrátili neskoro, ale zato plný zážitkov a radosti z tohto úžasného dňa. Tento školský výlet bol malou predzvesťou blížiacich sa prázdnin, na ktoré sa už všetci nesmierne tešíme.

             

            Mgr. M. Majdáková