• Deň matiek

          • ,,Každý z nás ju má, tú najlepšiu z mám. Mami dávno viem, že ťa nadovšetko milujem. "

            S mesiacom máj sa spája krásny sviatok -  DEŇ MATIEK. Aj žiaci našej školy a materskej školy si v tento slávnostný deň pripravili pre svoje mamičky krásny program. Básničkami, pesničkami a tančekmi im vyjadrili svoju veľkú vďačnosť za všetko, čo mamky pre nich robia. Potešili ich aj krásnym vlastnoručne vyrobeným darčekom. Potlesk a aj malá slzička v oku boli dôkazom toho, že sa potešilo srdiečko každej mamičky.

            Mgr. M. Majdáková

          • Noc s Andersenom

          • Noc z utorka 30. 4.  na stredu 1. 5. bola čarovným zážitkom pre 28 detí 1.- 4. ročníka našej školy. Naša škola pre deti pripravila pestrý rozprávkový program plný kníh, hier, zábavy a súťaží. Deti čítali rozprávkové knihy, ale aj knihy podľa svojho vlastného výberu, hrali živé rozprávkové pexeso či hádzali a skákali s kockou. Po absolvovaní všetkých úloh sa vydali von na školský dvor, kde s baterkami v rukách hľadali svojho ukrytého maskota a tiež aj  ukrytú truhlicu s pokladom. Zažili aj polnočné prekvapenie v podobe torty.

            Celý večer bol veľmi zábavný a vzdelávací zároveň. Deti sa nielen naučili spolupracovať ako tím, ale uvedomovali si dôležitosť rozprávok a fantázie v ich živote. Domov si odniesli aj diplomy Noc s Andersenom a hŕbu zážitkov, ktoré im zostanú na pamiatku ešte veľmi dlho.

            Veríme, že táto akcia bude pre všetkých účastníkov nezabudnuteľná a už teraz sa tešíme na ďalšie podobné podujatia v našej škole. Noc s Andersenom sa ukázala ako skvelá príležitosť pre deti spoznať rozprávky a zabaviť sa zároveň.

             

            Kolektív ZŠ s MŠ Poloma